Lening Hypotheek zonder BKR toetsing

Lenen,Lening of Hypotheek zonder negatief BKR toetsing
Het kan soms voorkomen dat je een lening nodig hebt,voor een huis,auto,enz maar over een negatief BKR toetsing beschikt.Om een hypotheek of lening te verkrijgen zijn er ook geldschieters die niet bij het BKR zijn aangesloten.Zij verlenen een lening,hypotheek zonder een BKR toetsing,omdat deze geldverstrekkers niet zijn aangesloten bij BKR en kan de toetsing achterwege blijven, en dergelijke geldschieters zijn ook niet verplicht om informatie over het verstrekte krediet door te geven.

BKR codering een probleem !! Niet voor BKR huis
Wanneer u problemen heeft met een negatief codering en registratie bij het BKR, is het moeilijk om een hypotheek of lening te krijgen.BKRhuis begrijpt dat iedereen in een bepaalde periode in een moeilijke financiële positie terecht kan komen. Dat is voor ons echter geen reden waarom u geen huis zou kunnen kopen,of een lening,hypotheek voor een verbouwing kunt krijgen.Daarom nemen zij graag uw financiële situatie eens door om tot een oplossing te komen zodat u wellicht wel een hypotheek kunt verkrijgen ondanks een negatieve BKR codering.

Hypotheek nodig,maar negatief BKR toetsing?
BKR huis is gespecialiseerd in hypotheken voor klanten met een BKR-codering, en zijn ervan overtuigd u alsnog de juiste hypotheek aan te kunnen bieden.Veel hypotheekverstrekkers hebben geen zin in hypotheekaanvragen van mensen met een BKR-codering, en weigeren simpelweg die  hypotheekaanvraag. BKRhuis gaat voor u tot het uiterste en kent alle mogelijkheden om u toch een hypotheek voor uw huis te bezorgen.Zij kunnen het afsluiten van uw hypotheek verzorgen, en bieden daarvoor verschillende hypotheekvormen aan, zodat de maandlasten en hypotheekrente altijd gunstig zijn. Wij bemiddelen bij meerdere hypotheekvormen.